“Εκτός της ΑΦΗΣ το ΛΑΔΟΦΑΝΑΡΟ
ικανοποιεί ΟΛΕΣ τις άλλες ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ σας”
Η Μουσική

 

Στο ΛΑΔΟΦΑΝΑΡΟ 21 χρόνια συνοδεύουμε τους μεζέδες μας με ΖΩΝΤΑΝΗ πάντα ΜΟΥΣΙΚΗ. Πρέπει να είμαστε αν όχι το μόνο ,πάντως από τα λίγα μεζεδοπωλεία που έχουν ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.Και φέτος έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με τρεις υπέροχους μουσικούς.
ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ το μουσικό μέρος έχει αναλάβει ένας φίλος από τα παλιά, μια ευχάριστη έκπληξη για τους παλιούς πελάτες μας. Με την κιθάρα του, την υπέροχη φωνή του και το εξαιρετικό ρεπερτόριο του- που καλύπτει όλα τα γούστα- θα εκπλήξει ευχάριστα όχι μόνο τους παλιούς αλλά και τους νέους φίλους μας!!!. ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ και ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ο Γιώργος με την κιθάρα του και ο Γιάννης με το μπουζούκι του απογειώνουν το κέφι και ξεσηκώνουν όλο το μαγαζί σε ένα ατελείωτο χορό μέχρι το πρωί.Η ΑΠΟΛΥΤΗ απάντηση στην τρόικα και στα μνημόνια της.

Στο ΛΑΔΟΦΑΝΑΡΟ 33 χρόνια συνοδεύουμε τους μεζέδες μας
πάντα με ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

  

Καθε  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ την ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ο Κωστας Παπαδόπουλος   στα πλήκτρα και ο Πέτρος Λεβιδιώτης στο μπουζούκι  σε τραγούδια της ΠΑΡΕΑΣ και του ΓΛΕΝΤΙΟΥ και του ΧΟΡΟΥ  βεβαίως βεβαίως.

 

 

Λίγο από επώνυμους...

 


Τα νέα μας

Πλήρες γεύμα ΜΕ 17ΕΥΡΩ το άτομο
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ βραδυ και ΚΥΡΙΑΚΗ μεσημερι προσφέρουμε ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ (φαγητό – ποτό - επιδόρπιο) με ΜΟΝΟ  17 ΕΥΡΩ το άτομο..

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ
Τις ημερες που ειμαστε κλειστα  για το ευρύ κοινό και διαθέτουμε το έμψυχο και άψυχο ΛΑΔΟΦΑΝΑΡΟ για τις δικές σας ΠΡΙΒΕ καταστάσεις!! Ο χώρος διατίθεται από 2 έως 150 άτομα που θέλουν αποκλειστικότητα του χώρου για την οποιαδήποτε εκδήλωση τους. Με ή χωρίς φαγητό,με ή χωρίς μουσική. 

Σας κάνουμε το Τραπέζι!!!
Το ΛΑΔΟΦΑΝΑΡΟ κάνει το τραπέζι σε όλα τα ΜΕΛΗ του την ημέρα των ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ τους
περισσότερα...

Γίνεται μέλη με προνόμια
Προσφέρουμε εντελώς δωρεάν μια απλή κάρτα με ένα αριθμό για κάθε μέλος, μέσω της οποίας ο κάτοχος θα δικαιούται ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στο λογαριασμό του...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχιπελάγους 68, 16561, Γλυφάδα


Τηλ : 210 9642843, 694 8833712
Fax : 210 9648158

email : info@ladofanaro.gr

FACEBOOK

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο facebook και μάθετε για τις υπέροχες μουσικές και γευστικές βραδιές που οργανώνουμε.

Join us on Facebook

ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Η λίστα των επώνυμων επισκεπτών που διασκέδασαν μαζί μας είναι μεγάλη. Μπορείτε να δείτε μερικούς από αυτούς κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

espa_banner